Een bruidsfotograaf in regio Zeeland

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Als bruiloftsfotograaf krijg je de mogelijkheid bijzondere momenten mee te mogen maken en deze op unieke wijze vast te leggen op een bruiloftfoto. “Jij weet altijd precies het juiste moment te pakken”, zei een bruid pas tegen mij toen ik op haar bruiloft een bruiloftfoto nam. Wat een prachtig compliment is dat! Het is namelijk precies wat ik voor ogen heb als bruiloftsfotograaf op jullie trouwdag. Ik fotografeer momenten zoals ze zijn, op een rustige manier, waarbij ik het contact met jullie gasten erg belangrijk vind. Zo houd ik niet van ‘lachen naar de camera’ (op een aantal groepsfoto’s daarbuiten gelaten), maar mogen jullie heerlijk genieten van elkaar en jullie gasten. Als je een huwelijksfotograaf in Zeeland zoekt, dan is het belangrijk om er een te zoeken die jullie mooiste dag op een mooie, spontane manier kan vastleggen. Ik ben zo’n bruiloftsfotograaf.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

Huur een trouwfotograaf in en geniet nog jaren van de een mooie bruiloftfoto

Jullie bruiloft wordt natuurlijk heel bijzonder! Het is begrijpelijk dat je het liefst de dag waarop je gaat trouwen op professionele wijze laat vastleggen door een fotograaf. Je wilt niet alleen genieten op de dag zelf, maar ook nog jaren na jullie mooie dag. Dit kan door een huwelijksfotograaf in te huren, die precies weet op welke plekken in Zeeland je mooi kunt fotograferen. Een trouwfotograaf zorgt ervoor dat de bruiloft op een unieke wijze wordt vastgelegd. Krijg je bij de bruidsfoto's die je op deze website vindt meteen een goed gevoel en wil je zelf ook zulke beelden van je trouwdag? Schakel dan mijn hulp als bruiloftsfotograaf in. Ik maak overigens ook prachtige foto’s voor op geboortekaartjes.

Als bruiloftsfotograaf zorg ik voor een prachtig resultaat

Iedere bruiloft, bruid en bruidegom is anders. Daarom vind ik het belangrijk om op een pure manier de foto’s te nemen, en werk ik als huwelijksfotograaf op de mooiste plekjes in Zeeland. Zo zorg ik er als huwelijksfotograaf voor dat elke bruiloftfoto die ik op jouw bruiloft in Zeeland neem ook echt goed aansluit bij deze bijzondere gebeurtenis. Door een professionele fotograaf in te huren wanneer je gaat trouwen, weet je zeker dat een prachtig resultaat behaald wordt. Bekijk de foto’s op mijn website en laat mij weten welke jij het mooiste vindt. Ik lever als fotograaf altijd alle foto’s zowel digitaal als in een album aan van alle gebeurtenissen tijdens het trouwen.

Schakel mijn hulp in

Wil jij mijn hulp als trouwfotograaf? Ik zorg er als fotograaf voor dat jullie tijdens het trouwen op bijzondere wijze worden vastgelegd op een mooie bruiloftfoto. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als het om mijn diensten als huwelijksfotograaf in Zeeland gaat? Neem contact met mij op en stel al je vragen. Ik ben bereikbaar door te bellen naar 0615206813. Ook is het mogelijk om mij een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ De hele dag (12 uur) gefotografeerd

door Andrea

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 luxe-album

--25x25 met 40 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar uitgebreide film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 Medium-album

--25x25 met 30 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal en op USB

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 Mini-album

--20x20 met 20 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1450