top of page

Een bruidsfotograaf in regio Zeeland

Persoonlijke en creatieve trouwfoto’s, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf in Zeeland voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Als bruiloftsfotograaf krijg je de mogelijkheid bijzondere momenten mee te mogen maken en deze op unieke wijze vast te leggen op een bruiloftfoto. “Jij weet altijd precies het juiste moment te pakken”, zei een bruid pas tegen mij toen ik op haar bruiloft een bruiloftfoto nam. Wat een prachtig compliment is dat! Het is namelijk precies wat ik voor ogen heb als bruiloftsfotograaf op jullie trouwdag. Ik fotografeer momenten zoals ze zijn, op een rustige manier, waarbij ik het contact met jullie gasten erg belangrijk vind. Zo houd ik niet van ‘lachen naar de camera’ (op een aantal groepsfoto’s daarbuiten gelaten), maar mogen jullie heerlijk genieten van elkaar en jullie gasten. Als je een huwelijksfotograaf in Zeeland zoekt, dan is het belangrijk om er een te zoeken die jullie mooiste dag op een mooie, spontane manier kan vastleggen. Ik ben zo’n bruiloftsfotograaf.

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Huur een trouwfotograaf in en geniet nog jaren van de een mooie bruiloftfoto

Jullie bruiloft in Zeeland wordt natuurlijk heel bijzonder, zeker als je een goede fotograaf inhuurt! Het is begrijpelijk dat je het liefst de dag waarop je gaat trouwen op professionele wijze laat vastleggen door een fotograaf. Je wilt niet alleen genieten op de dag zelf, maar ook nog jaren na jullie mooie dag. Dit kan door een huwelijksfotograaf in te huren, die precies weet op welke plekken in Zeeland je mooi kunt fotograferen. Ik zorg ervoor dat jullie bruiloft op een unieke wijze wordt vastgelegd. Krijg je bij de foto's die je op deze website vindt meteen een goed gevoel en wil je zelf ook zulke beelden van je trouwdag? Schakel dan mijn hulp als bruiloftsfotograaf in Zeeland in. Als huwelijksfotograaf in Zeeland leg ik jullie bruiloft vast op een originele manier. Je foto’s worden bijvoorbeeld gemaakt op de mooiste plekjes, en zijn zo min mogelijk geposeerd. Dat is het voordeel als je mij als fotograaf voor jouw bruiloft in Zeeland inschakelt.

Als bruiloftsfotograaf zorg ik voor een prachtig resultaat

Iedere bruiloft, bruid en bruidegom is anders, dat begrijp ik als bruiloftsfotograaf in Zeeland maar al te goed. Daarom vind ik het belangrijk om op een pure manier de foto’s te nemen, en werk ik als huwelijksfotograaf op de mooiste plekjes in Zeeland. Zo zorg ik er als huwelijksfotograaf voor dat elke foto die ik op jouw bruiloft in Zeeland neem ook echt goed aansluit bij deze bijzondere gebeurtenis. Door een professionele fotograaf in te huren wanneer je gaat trouwen, weet je zeker dat een prachtig resultaat behaald wordt. Bekijk mijn gerealiseerde foto’s en laat me weten welke jij het mooiste vindt. Ik lever als bruidsfotograaf in Zeeland altijd de trouwreportage zowel digitaal als in een album aan.

Schakel mijn hulp in

Wil jij mijn hulp als fotograaf, zodat ik jullie bruiloft op een mooie plek in Zeeland kan vastleggen? Ik zorg er als bruidsfotograaf voor dat jullie tijdens het trouwen op bijzondere wijze worden vastgelegd op de mooiste plekjes in Zeeland. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als het om mijn diensten als huwelijksfotograaf in Zeeland gaat? Neem contact met mij op en stel al je vragen. Ik ben bereikbaar door te bellen naar 0118 855367. Ook is het mogelijk om mij een e-mail te sturen via andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft zit altijd een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe, handgemaakt album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €395 en een groot album (30x30) vanaf €450. Formaat XL (35x35) is op aanvraag ook nog mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

bottom of page