Een bruidsfotograaf in regio Zeeland

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Zijn jullie op zoek naar een ervaren bruidsfotograaf in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal of de provincie Zeeland? Ik help je graag bij het vastleggen van deze bijzondere dag. Het is begrijpelijk dat jullie, wanneer jullie iemand inschakelen voor trouwfotografie in de omgeving van Zeeland, ook echt tijdloze foto’s willen. Jullie willen natuurlijk nog vele jaren met ontzettend veel plezier op jullie prachtige dag terugkijken. Als bruidsfotograaf die werkzaam is in de omgeving van Zeeland, Bergen op Zoom en Roosendaal leg ik graag deze prachtige herinneringen voor jullie vast.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Schakel mijn hulp in als bruidsfotograaf in Zeeland, Roosendaal en Bergen op Zoom

Als bruidsfotograaf heb ik al vele shoots met trouwfotografie in de omgeving van Zeeland mogen doen. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften  en heb daarom de juiste kennis op het gebied van trouwfotografie. Wanneer je mijn hulp inschakelt als bruidsfotograaf in de omgeving van Zeeland, Roosendaal of Bergen op Zoom ervaar je altijd een nette aflevering. Ik zorg namelijk dat de foto’s zowel digitaal als in een album worden aangeleverd.

Last van gezonde spanning?

Hebben jullie nog nooit een fotoreportage gedaan en vinden jullie het spannend om voor het eerst op de foto gezet te worden? Ik vind spontaniteit ontzettend belangrijk. Daarom zal ik als jullie mij inschakelen voor trouwfotografie in de omgeving van Zeeland altijd de spontane, liefdevolle en herkenbare momenten van de bruiloft vastleggen. Het vastleggen van sfeer op beeld is mijn streven. Zo kijken jullie nog vele jaren met veel plezier terug naar jullie bruiloft.

Bekijk de verschillende voorbeeld pakketten

Als bruidsfotograaf help ik jullie graag bij het vastleggen van jullie bruiloft in de omgeving van Zeeland, Roosendaal en Bergen op Zoom. Hierbij vind ik het ontzettend belangrijk om jullie wensen te horen. Ik heb een aantal voorbeeld pakketten opgesteld die je een duidelijk en transparant beeld geven van de mogelijkheden en tarieven. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Plan een kennismakinggesprek met mij in door te bellen naar 0118 855367 of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.

Wedding-zeeuwslief-web-263.jpg

All-in

▶ De hele dag gefotografeerd

door Andrea

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 luxe-album

--25x25 met 50 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar uitgebreide film

€2500

Wedding-zeeuwslief-preview-26.jpg

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 Medium-album

--25x25 met 30 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€1900

Startpakket

▶ 6 uur fotografie 

 Mini-album

--20x20 met 20 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€1195

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland