top of page

Een bruidsfotograaf in regio Zeeland

 

Zijn jullie op zoek naar écht persoonlijke en creatieve foto's van jullie trouwdag? Dan ben ik jullie bruidsfotograaf. Doordat ik jullie bruiloft voornamelijk op een documentaire wijze vastleg heb je een prachtige herinnering van de dag zoals hij echt was. Niet de hele dag lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) maar een mooi totaalbeeld zodat je hem keer op keer opnieuw kunt beleven.

Als bruidsfotograaf krijg ik de kans om onvergetelijke momenten te beleven en deze op een bijzondere manier vast te leggen met jullie trouwfoto's. Een bruid zei laatst tegen me: "Jij weet altijd precies het juiste moment te pakken." Wat een prachtig compliment is dat! Dat is namelijk precies mijn doel als bruidsfotograaf op jullie trouwdag. Ik leg de momenten vast zoals ze zich voordoen, in alle rust, met veel aandacht voor het contact met jullie gasten. Ik ben niet van de "lachen naar de camera" (hoewel er natuurlijk enkele groepsfoto's zijn), maar ik wil dat jullie volop genieten van elkaar en jullie dierbaren. Als je op zoek bent naar een huwelijksfotograaf in Zeeland, is het essentieel om er een te vinden die jullie speciale dag op een prachtige, spontane manier kan vastleggen. En dat ben ik, jullie bruidsfotograaf.

Wil je ontdekken hoe ik jullie speciale dag kan vereeuwigen? Laten we praten!

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

Blijf genieten van mooie bruiloft foto's na het huren van een trouwfotograaf

 

Jullie bruiloft in Zeeland wordt ongetwijfeld een bijzondere dag, vooral wanneer je kiest voor een ervaren fotograaf! Je wil niet alleen genieten van de trouwdag zelf maar ook van de kostbare herinneringen in de jaren daarna. Met het inhuren van een huwelijksfotograaf weet je zeker dat deze dag professioneel en liefdevol wordt vastgelegd. Ik ken Zeeland op mijn duimpje en weet precies waar je de meest prachtige foto's kunt maken voor jullie bruiloft.

 

Als je de foto's op deze website bekijkt, krijg je vast meteen een goed gevoel en dat gevoel wil ik ook voor jullie creëren. Wil je ook zulke prachtige beelden van jullie trouwdag? Waarom zou je niet gebruikmaken van onze diensten als bruidsfotograaf in Zeeland? Onze aanpak is origineel: we leggen de mooiste momenten vast op de meest sfeervolle locaties, met minimale poseren. Dit is het voordeel van het inschakelen van onze fotograaf voor jullie bruiloft in Zeeland.

Als bruiloftsfotograaf zorg ik voor een prachtig resultaat

 

Iedere bruiloft is uniek, net als ieder bruidspaar, en dat begrijp ik als bruidsfotograaf in Zeeland als geen ander. Daarom werk ik als huwelijksfotograaf op de mooiste plekjes in Zeeland en leg ik jullie vast op een pure manier. Als huwelijksfotograaf is het mijn doel om ervoor te zorgen dat je bij iedere foto van jullie bruiloft in Zeeland precies voelt hoe de sfeer van de dag was. Voor jullie speciale dag wil je natuurlijk een professionele fotograaf inhuren die weet wat ze doet zodat je zeker een prachtig resultaat krijgt. Bekijk mijn portfolio, ik hoor graag welke jij het mooiste vindt. De trouwreportage krijg je altijd zowel digitaal als in een prachtig album, dat is ook iets wat ik als bruidsfotograaf erg leuk vind om te doen.

Laten we kennismaken!

Wil    je dat jullie bruiloft op een prachtige plek in Zeeland wordt gefotografeerd? Ik zorg er als bruidsfotograaf voor dat jullie op een bijzondere manier worden vastgelegd tijdens de bruiloft in de mooiste plekjes van Zeeland.

Wil je weten hoe ik jullie trouwdag het beste kan vastleggen als jullie huwelijksfotograaf in Zeeland? Neem dan contact op en ik zal al je vragen beantwoorden. Je kunt me bereiken via telefoon op 06-15206813 of stuur me een e-mail op andrea@zeeuwslief.nl. Het lijkt me leuk om kennis te maken!

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je verschillende voordelige pakketten met leuke extra’s! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

bottom of page