Bruiloft videografie Zeeland

Als trouwvideograaf krijg je de mogelijkheid bijzondere momenten mee te mogen maken en deze op unieke wijze vast te leggen. “Jij weet altijd precies het juiste moment te pakken”, zei een bruid pas tegen mij na de bruiloft. Wat een prachtig compliment is dat! Het is namelijk precies wat ik voor ogen heb als bruiloftsvideograaf op jullie trouwdag. Het belangrijkste vind ik dat jullie er op staan zoals jullie zijn. Omdat het om bewegend beeld gaat zie je de echte emotie vaak nog beter dan op een foto. Geen gemaakte lach, maar echte ontspannen momentjes tijdens jullie mooie dag.

Huur een videograaf in voor jullie bruiloft in en geniet nog jaren van de trouwfilm

Jullie bruiloft wordt natuurlijk heel bijzonder! Het is begrijpelijk dat je het liefst de dag waarop je gaat trouwen op professionele wijze laat vastleggen door een fotograaf. Misschien lijkt het je mooi om naast foto's ook een film te hebben voor je trouwdag. Als bruidsfotograaf en -videograaf kan ik jullie deze complete ervaring in 1 pakket aanbieden, waarbij ik altijd samen kom met een tweede cameraman/vrouw. We wisselen elkaar af met foto en video of hebben een vaste verdeling gemaakt, dit hangt af van jullie dagindeling en welke momenten jullie op video willen.

Als bruiloftvideograaf zorg ik voor een waardevol resultaat

Iedere bruiloft, bruid en bruidegom is anders. Daarom vind ik het belangrijk om op een pure manier de video te maken. Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf heb ik een scherp oog voor wat er gebeurt op jullie trouwdag, ben ik bedacht op onverwachte situaties en weet ik wat belangrijk is om op beeld te hebben. Verwacht geen in scène gezette film van jullie bruiloft, maar juist een sfeerimpressie waar alle belangrijke momenten (in overleg met jullie bepalen we welke momenten dit zijn). 

Schakel mijn hulp in

Wil jij mijn hulp als videograaf? Ik zorg er als foto- en videograaf voor dat jullie tijdens het trouwen op bijzondere wijze worden vastgelegd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als het om mijn diensten voor jullie bruiloft gaat? Neem contact met mij op en stel al je vragen. Ik ben bereikbaar door te bellen naar 0118 855367. Ook is het mogelijk om mij een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland