top of page

Huur een photobooth voor de bruiloft in Middelburg

Zoek je een bijzondere manier om jullie mooiste dag vast te leggen, huur dan een photobooth voor jullie bruiloft in Middelburg of omgeving. Op deze manier worden alle liefdevolle en belangrijke momenten van deze speciale dag vastgelegd in spontane trouwfoto’s. Zo genieten jullie nog vele jaren van een album vol prachtige momenten. Wij leveren alle foto’s altijd zowel digitaal als in een album aan, zodat jullie zelf kunnen bepalen wat jullie ermee willen doen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Huur een photobooth om leuke foto’s te maken op jullie bruiloft

Wanneer je wilt dat ik met een photobooth langskom om foto’s te maken op jullie bruiloft, zijn er diverse mogelijkheden. Natuurlijk ben je vrij om contact met ons op te nemen en specifieke wensen door te geven, maar daarnaast zijn er behalve een photobooth op jullie bruiloft in Middelburg ook meer mogelijkheden. Kies voor de meeste mogelijkheden en ga voor een ‘all-in’ of ‘luxe pakket’. Bij het ‘all-in-pakket’ gaan wij de gehele bruiloft fotograferen op de manier zoals u wilt.
 

Verras jullie gasten met een photobooth op de bruiloft in Middelburg

Willen jullie graag iets extra’s doen voor de gasten op jullie bruiloft? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om bijvoorbeeld op het avondfeest van de bruiloft een photobooth neer te zetten op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders. Als je kiest voor de photobooth, wordt deze door mij persoonlijk neergezet op jullie trouwlocatie in Middelburg of ergens anders in Zeeland. Bij de prijs zit onbeperkt afdrukken inbegrepen en de foto’s kunnen ook gepersonaliseerd worden door er een leuk ontwerp aan te geven. Met een photobooth op jullie bruiloft in Middelburg of elders kun je bijvoorbeeld jouw gasten bedanken voor hun komst.

Vraag naar de mogelijkheden

Ik kan mij goed voorstellen dat jullie veel vragen hebben en benieuwd zijn naar de diverse mogelijkheden voor originele en spontane bruidsfoto’s voordat je mij boekt als fotograaf voor jullie bruiloft. Of wil je graag meer weten over de photobooth op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders? Natuurlijk beantwoord ik al jullie vragen graag! Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 0615206813 of te mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik altijd een klein fotoalbum met de mooiste foto's van jullie bruiloft. 

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

bottom of page