top of page

Huur een photobooth voor de bruiloft in Middelburg

Zoek je een bijzondere manier om jullie mooiste dag vast te leggen, huur dan een photobooth voor jullie bruiloft in Middelburg of omgeving. Op deze manier worden alle liefdevolle en belangrijke momenten van deze speciale dag vastgelegd in spontane trouwfoto’s. Zo genieten jullie nog vele jaren van een album vol prachtige momenten. Wij leveren alle foto’s altijd zowel digitaal als in een album aan, zodat jullie zelf kunnen bepalen wat jullie ermee willen doen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Huur een photobooth om leuke foto’s te maken op jullie bruiloft

Wanneer je wilt dat ik met een photobooth langskom om foto’s te maken op jullie bruiloft, zijn er diverse mogelijkheden. Natuurlijk ben je vrij om contact met ons op te nemen en specifieke wensen door te geven, maar daarnaast zijn er behalve een photobooth op jullie bruiloft in Middelburg ook meer mogelijkheden. Kies voor de meeste mogelijkheden en ga voor een ‘all-in’ of ‘luxe pakket’. Bij het ‘all-in-pakket’ gaan wij de gehele bruiloft fotograferen op de manier zoals u wilt.
 

Verras jullie gasten met een photobooth op de bruiloft in Middelburg

Willen jullie graag iets extra’s doen voor de gasten op jullie bruiloft? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om bijvoorbeeld op het avondfeest van de bruiloft een photobooth neer te zetten op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders. Als je kiest voor de photobooth, wordt deze door mij persoonlijk neergezet op jullie trouwlocatie in Middelburg of ergens anders in Zeeland. Bij de prijs zit onbeperkt afdrukken inbegrepen en de foto’s kunnen ook gepersonaliseerd worden door er een leuk ontwerp aan te geven. Met een photobooth op jullie bruiloft in Middelburg of elders kun je bijvoorbeeld jouw gasten bedanken voor hun komst.

Vraag naar de mogelijkheden

Ik kan mij goed voorstellen dat jullie veel vragen hebben en benieuwd zijn naar de diverse mogelijkheden voor originele en spontane bruidsfoto’s voordat je mij boekt als fotograaf voor jullie bruiloft. Of wil je graag meer weten over de photobooth op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders? Natuurlijk beantwoord ik al jullie vragen graag! Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 0615206813 of te mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren alleen in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassingsalbum en 5 afdrukken om zelf te houden of kado te geven binnen drie weken op de mat!

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.