Twee fotografen bruiloft

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Als jullie er zeker van willen zijn dat elk moment wordt vastgelegd, kunnen wij met twee fotografen jullie bruiloft in Middelburg of elders komen fotograferen. Op deze manier worden alle liefdevolle en belangrijke momenten van deze speciale dag vastgelegd in spontane en professionele trouwfoto’s. Zo genieten jullie nog vele jaren van een album vol prachtige momenten. Wij leveren alle foto’s altijd zowel digitaal als in een album aan, zodat jullie zelf kunnen bepalen wat jullie er mee willen doen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Schakel de hulp van twee professionele fotografen in om foto’s te maken op jullie bruiloft

Wanneer je wilt dat wij met twee fotografen langs komen om foto’s te maken op jullie bruiloft, zijn er diverse mogelijkheden. Natuurlijk ben je vrij om contact met ons op te nemen en specifieke wensen door te geven, maar daarnaast heb ik ook een aantal voorbeeldpakketten opgesteld. Wanneer jullie kiezen voor het ‘all-in’ of ‘luxe’ pakket, zullen wij met twee fotografen langskomen. Bij het ‘all-in’ pakket zullen wij zelfs de gehele bruiloft fotograferen met twee fotografen.

Verras jullie gasten met een photobooth op de bruiloft in Middelburg

Willen jullie graag iets extra’s doen voor de gasten op jullie bruiloft? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om bijvoorbeeld op het avondfeest van de bruiloft een photobooth neer te zetten op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders. Wanneer jullie ervoor kiezen om twee fotografen te boeken voor de bruiloft, krijgen jullie een leuke korting op de photobooth, die door mij persoonlijk wordt neergezet op jullie trouwlocatie in Middelburg of ergens anders in Zeeland. Bij de prijs zit onbeperkt afdrukken inbegrepen en de foto’s kunnen ook gepersonaliseerd worden door er een leuk ontwerp aan te geven. Met een photobooth op jullie bruiloft in Middelburg of elders kun je bijvoorbeeld jouw gasten bedanken voor hun komst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik kan mij goed voorstellen dat jullie veel vragen hebben en benieuwd zijn naar de diverse mogelijkheden voor originele en spontane bruidsfoto’s voordat je mij boekt als een van de twee fotografen voor jullie bruiloft. Of wil je graag meer weten over de photobooth op jullie trouwlocatie in Middelburg of elders? Natuurlijk beantwoord ik al jullie vragen graag! Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 0615206813 of te mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ De hele dag (12 uur) gefotografeerd

door Andrea

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 luxe-album

--25x25 met 40 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar uitgebreide film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 Medium-album

--25x25 met 30 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal en op USB

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 Mini-album

--20x20 met 20 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1450