top of page

Loveshoot op het strand

Vandaag deel ik de beelden van een heerlijke couple-fotoshoot, die plaatsvond op het strand van Oostkapelle in Zeeland. Ondanks dat de zon zich vaak verschool achter de wolken tijdens het gouden uurtje, was het een ontzettend mooie avond. En zoals je aan de foto's kunt zien, is het geen enkel probleem als er geen zon schijnt tijdens je fotoshoot. Het vormde voor mij weer een mooie uitdaging om met heel weinig zon, toch een heerlijke zomerse sfeer in de foto's te brengen.

couple shoot in Zeeland door Zeeuwslief

Werken als fotograaf in Zeeland is echt iets waar ik van geniet. Veel avonden breng ik op het strand door met gezinnen, koppels en bruidsparen. Als je in Zeeland bent is het toch heerlijk om die warme zomeravonden bij het strand door te brengen!

Ik hoop dat je net zoveel van deze foto's geniet als ik er van genoten heb om ze te maken. Als je op zoek bent naar een locatie voor je eigen ontspannen strandshoot, neem dan zeker contact met mij op, want er zijn zóveel mooie stranden in Zeeland! De combinatie van een strand, prachtige zonsondergang en een ontspannen sfeer zal de fotoshoot zeker tot een onvergetelijke ervaring maken.

Fotoshoot op het strand in Zeeland


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page