Waardebon/kadobon

Op dit moment is het lastig om fotoreportages in te plannen in verband met de maatregelen vanwege het Corona virus. Was je al van plan om dit jaar een fotoreportage bij mij te plannen of wil je iemand een waardebon geven voor een fotoreportage of fotoproducten? Klik dan hieronder, kies jouw bedrag en bestel!

Wil je de bon kado geven? Laat het me weten, dan wordt deze feestelijk ingepakt en verzonden via de post. Ophalen in Middelburg is kosteloos.

Feestelijke verpakking
Gratis afhalen in Middelburg
Tijdelijk met gratis confetti!

Lokaal winkelen

Het plan wat al jaren in mijn hoofd zat (en deels op de achtergrond al op de website stond), heb ik door de corona crisis eindelijk uit kunnen voeren! De eerste producten staan in de webshop hierboven en ik nodig je van harte uit om hier te komen shoppen.

 

Deze Zeeuwse (Middelburgse) onderneemster wordt in ieder geval erg blij van iedere bestelling! Wist je dat ik door lokaal te winkelen ook mijn inkomsten weer uitgeef aan lokale bedrijven?

 

Ook als je geen kaartjes nodig hebt, kun je mij helpen door bijvoorbeeld deze link te delen met vrienden of familie!

Kleine moeite, groot gebaar! #shoplocal

Liefs, Andrea

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland