Geboortekaarten

Laat een geboortekaart ontwerpen

Door een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen, breng je iedereen op de hoogte van de komst van een kleintje. Dit prachtige moment moet natuurlijk gevierd worden, van harte gefeliciteerd! Traditioneel wordt er na de geboorte een kaartje gestuurd met de aankondiging van de geboorte van je kindje. Hier zijn natuurlijk talloze standaard kaartjes voor beschikbaar, maar wil je echt iets bijzonders, een kaartje helemaal toegepast op jullie persoonlijke situatie? Dan zoek je een ontwerp op maat.

Een uniek geboortekaartje laten ontwerpen, zorgt voor een persoonlijke boodschap

Voor het laten ontwerpen van een uniek geboortekaartje zijn diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een kaartje met foto of voor een kaart met illustratie. Als je kiest voor een geboortekaart met foto is het mogelijk deze binnen 24 uur te laten maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een foto aan te leveren. Door een geboortekaart te laten ontwerpen, stuur je iedereen in je omgeving een kaartje vol met liefde en persoonlijke details. Een uniek geboortekaartje laten ontwerpen, zorgt ervoor dat jij iedereen kan verrassen met een kaartje dat volledig aansluit bij jouw stijl en wensen.

Leuk om te versturen en ontvangen

De komst van een kleintje is een zeer bijzonder moment dat gevierd mag worden door een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen. Deze boodschap vol liefde is niet alleen ontzettend leuk om te versturen, maar ook om te ontvangen. Tijdens een kennismakingsgesprek laat ik jullie de mogelijkheden zien, de papiersoorten voelen en hoor ik graag wat jullie wensen zijn. Neem contact met mij op en plan een gesprek in. Ik ben bereikbaar op 0118 855367 en andrea@zeeuwslief.nl.

Geboortekaart ontwerp

Persoonlijk ontwerp van een uniek geboortekaartje. Vol liefde, persoonlijke details en natuurlijk in jullie stijl.

Bestaande ontwerpen

Natuurlijk heb ik ook al een aantal ontwerpen in mijn studio liggen. Deze kunnen met kleine aanpassingen gemaakt worden tot jullie droomkaart.

Bijzondere afwerking

Naast de mooie papiersoorten waaruit gekozen kan worden, is het ook mogelijk om de kaarten af te werken met een goud- roségoud (koper) of zilverfolie.

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland