De andere kant van de crisis

Corona portretten

Waardevolle herinnering

Al vanaf de eerste week dat de scholen moesten sluiten, ben ik foto's gaan maken van bijzondere momenten van ons eigen gezin en deze heb ik deels in een blog geplaatst, die je onderaan deze pagina vindt. Lijkt jou zo'n professioneel 'kijkje in jullie leven' ook waardevol? Wil je op een documentaire (niet geposeerde) manier foto's van je gezin? Lees dan snel verder en vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Maatregelen

De uitbraak van Corona / COVID-19 leidt tot voor Nederland ongekende maatregelen. Iedereen heeft te maken met de gevolgen hiervan. Of het nu gaat om een zieke in je omgeving, of gevolgen voor je bedrijf, werk, thuissituatie...

Alle maatregelen zoals 1,5 meter afstand en zo veel mogelijk thuis blijven, zorgen voor een samenleving die er anders uitziet dan deze ooit heeft gedaan hier in Nederland. Unieke situaties doen zich voor, soms verdrietig, sommige juist mooi of ontroerend.

Aanmelden

Wil jij ook op een mooie manier deze periode vastgelegd hebben? Misschien een raambezoekje aan ouders/opa's en oma's of de maatregelen die je met je bedrijf hebt genomen?

Meldt je dan aan en we bespreken de mogelijkheden voor jullie situatie. 

Ik kom bij jullie langs om iets vast te leggen van jullie werk/leven op dit moment. Dit kan zijn via het raam, in de deuropening, of in de tuin op minimaal 1,5 meter afstand. 

Aanmelden

Bedankt voor je aanmelding! Ik kom zo snel mogelijk telefonisch of via email bij je terug.

Persoonlijk dagboek

Bekijk unieke foto's van ons gezin in Corona tijd