top of page
Copy of zeeuwslief-fotografie-andrea-1.jpg

Bruiloft foto & videografie

Liefdesverhalen
in beeld

Mag ik jullie verhaal vertellen?

Diensten

Bruidsfotografie

Bruiloft videografie

zeeuwslief-levi-2.jpg

Jullie leven

Een professionele en toegankelijke bruidsfotograaf in Zeeland

Zoek je nog een goede trouwfotograaf in Middelburg, Zeeland voor jullie trouwdag, die gespecialiseerd is in spontane fotografie zonder poseren en die (bijna) alle mooie plekjes in Zeeland kent? Kies dan voor Zeeuws Lief. Dankzij mijn ervaring weet ik precies dat plekje in Zeeland te vinden dat je in gedachten had voor het laten maken van de mooiste foto’s op je bruiloft, door een professionele bruiloftsfotograaf. Ik ga altijd eerst met jullie in gesprek, zodat ik een volledig beeld heb van jullie wensen. Hebben jullie al een idee van waar in Zeeland de foto’s van jullie bruiloft gemaakt moeten worden, en welke andere wensen jullie hebben ten aanzien van dé trouwfotograaf in Middelburg? Hebben jullie nog geen locatie opgezocht? Ik denk graag met jullie mee. Ik ken de mooiste plekjes van onze provincie, dus ik weet met jullie altijd het beste plekje te vinden. We zoeken van tevoren het mooiste plekje uit en kunnen zo ook een prachtige setting bedenken. Met een goede bruiloftsfotograaf passen ook de trouwfoto’s helemaal bij jullie smaak en stijl. Dat is het voordeel van het hebben van een goede trouwfotograaf op je bruiloft in Middelburg, Vlissingen, Goes en natuurlijk alle andere mooie plaatsen in Zeeland!

Copy of zeeuwslief-fotografie-andrea-6.jpg

Aangenaam, ik ben Andrea! bourgondiër, levensgenieter, proef graag een goede wijn en ik houd van het vastleggen van de liefde

Ontspannen op de foto bij Zeeuwslief
Een fotoshoot is soms best spannend, soms is de fotoshoot op je bruiloft de allereerste van jullie samen! Ik help jullie graag om te ontspannen en te genieten.


Zeeuwse fotografe met oog voor detail 
Naast dat ik graag een ontspannen en gezellige sfeer creëer tijdens het fotograferen, ben ik ook altijd op zoek naar leuke momentjes en mooie details. Zo zie je soms dingen terug van je trouwdag die je zelf helemaal niet zo bewust hebt meegemaakt!

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

Contact opnemen

 Bruiloft inspiratie! 

Andrea is een fantastische fotografe, die met veel gevoel de details van onze love-shoot en bruiloft heeft vastgelegd! We genieten ook nu, bijna een jaar na data, nog regelmatig van al het moois dat ze ons heeft gegeven. De beelden spreken voor zich, woorden zijn overbodig!

Reinier & Gerlinde

Harm Annemieke-6.jpg

Spontane en goede fotograaf, erg aan te raden! Heeft leuke ideeën en de resultaten zijn super🤗 Als je niet van fotoshoot's houd of dit niet vaak doet is Andrea ook erg aan te raden!

Harm & Annemieke

Maak een afspraak met een professionele en persoonlijke bruidsfotograaf in Zeeland

Heb je inmiddels al ideeën over de foto’s op jullie mooie dag? Maar moeten deze ideeën nog gefinetuned worden in overleg met een goede bruiloftsfotograaf? Neem dan snel contact met me op en we maken een afspraak voor een gesprek. Ik denk als ervaren bruiloftsfotograaf graag met jullie mee om jullie mooiste dag nóg mooier te maken. Daarom huur je een goede trouwfotograaf uit Middelburg, Zeeland in voor jullie bruiloft.

bottom of page