Reportage op afstand

Lifestyle reportage zeeland

Korte fotoreportage

Waarschijnlijk blijft de regel om afstand te houden nog wel een tijdje van kracht. Gelukkig kan ik buitenreportages gemakkelijk inplannen met inachtneming van deze regels. Reportages zijn wel korter dan normaal om niet te lang op 1 plaats te blijven (en zo anderen de kans te geven om een rustig rondje te lopen). In plaats van een album ontvang je een aantal afdrukken, zodat het gemakkelijker is om een foto kado te geven aan bijvoorbeeld ouders of opa's en oma's

 

Wat zit er bij inbegrepen?

Een korte reportage van een half uur, incl. 5 stevige afdrukken op 10x15 formaat. Leuk voor in huis, maar ook zeker als kado voor ouders/opa's oma's die je nu niet kunt bezoeken! De fotoreportage wordt in overleg op een avond of op vrijdag overdag ingepland op een rustige locatie. 

Mogelijke reportages:

> portretfoto's 

> Loveshoot 

> Zwangerschap

> gezinsreportage (geen verschillende gezinnen/huishoudens samen uiteraard)

Informatie

De foto's worden gemaakt op een rustige buitenlocatie, of indien genoeg ruimte, bij jullie thuis/ in de tuin. Ik blijf ten alle tijde ruim op afstand van jullie, en jullie van mij.

De foto's worden op een ongedwongen manier gemaakt, dat betekent dat ik jullie eventueel wel aanwijzingen geef, maar ik fotografeer jullie connectie, zonder gemaakte glimlach of ongemakkelijke 'in de camera kijken' momentjes.

Aanmelden

Wil jij van deze mooie en rustige avonden buiten gebruik maken om mooie foto's te laten maken van jezelf, samen met je partner of je gezin? Zorg dan dat je snel je plekje reserveert, want ik kan maar een beperkt aantal reportages aannemen.

Reserveer je reportage via onderstaand formulier voor maar €135 incl. 5 afdrukken en reiskosten binnen Walcheren.

Aanmelden

Bedankt voor je aanmelding! Ik kom zo snel mogelijk telefonisch of via email bij je terug.

Voorbeeldfoto's

Bekijk hier wat voorbeelden van 'afstand-reportages'.